Kemer'de Büyük Kaza! İşçi Minibüsü Devrildi Yaralılar Var

Antalya'da ramazan ayının ilk gününde büyük kaza yaşandı işçileri taşıyan minibüs devrildi. İçindeki 24 yolcunun bir kısmı yaralandı. detaylar...

Kemer'de Büyük Kaza! İşçi Minibüsü Devrildi Yaralılar Var

Antalya Kemer'de yaşanan kazada 5 yaralı bulunuyor. İçinde tam 24 işçinin bulunduğu minibüs direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi ile devrilince işçiler yaralandı. Kemer Kumluca karayolunda gerçekleşen kazada ambulanslar ile hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Emniyet Ekipleri ise olayı derinlemesine soruşturmaya başladı.

grubumuza katılmak için lütfen buraya --->>tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 May 2017 - 18:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler