KDK'den Flaş YGS, KPSS ve LYS Açıklaması! "ÖSYM'den Adım Gelmezse..."

Son Dakika Haberi! Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'tan çok önemli YGS açıklaması. Malkoç, KPSS, LYS ve YGS başvuru tarihlerini kaçırarak mağdur olan öğrencileri kabul etti...

KDK'den Flaş YGS, KPSS ve LYS Açıklaması! "ÖSYM'den Adım Gelmezse..."

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, YGS , LYS ve Kamu Personeli Seçme Sınavının başvuru tarihlerini kaçırarak , mağdur olan bazı öğrencileri makamında kabul etti ve burada önemli açıklamalarda bulundu.

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'ndaki 15 dakika kuralıyla ilgili konuşan Malkoç , "Bununla ilgili başvuru geliyor bize. Verdiğimiz yüzlerce karar var. İşte bu verdiğimiz karar ÖSYM’nin yaptığı sınavlarla alakalı. 12 Mart’ta üniversite sınavının birinci aşaması olan YGS yapıldı. Bazı problemler çıktı. 10:00’da başlayan sınava 09:45 alındı. Ardından bazı sorunlar ortaya çıktı. Öğrencilerin bir kısmı hasta olduğu için cihazı ile girmek zorunda kaldı, Tokat’tan Zehra kızımızın sınavı iptal edildi.

Bize başvurdular. ÖSYM ile yaptığımız başvuru sonrasında sınavı iptal edilen 100’e yakın öğrencimizin sınavının geçerli sayılmasını sağladık. Diğer ALES, KPSS’de de bu yavrularımızın bir kısmı alan tercihi yapamadılar. Ücret yatıramadılar, bize müracaat ettiler. ÖSYM yetkilileri ile yapılan görüşmeler neticesinde iyi bir noktaya geldi. Dostane çözüme ulaşıldı. Dün ÖSYM, gerek LYS’ye girecek gerek KPSS, ALES’e girecek olanlara yeniden müracaat hakkı verdi. Bu çok güzel bir şey. Bu idarenin hizmet kalitesinin arttırılması, hizmetlerin memnunu açısından çok önemli olan bir şey. Kurumum personeline teşekkür ediyorum. Bugün belki de kurumumuzda en güzel bir gün. Aralarında ilk 3-4 bine giren kızlarımız var. Bize teşekkür etmeye gelmişler. Bizde son derece memnunuz." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Nis 2017 - 14:33 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

ygs annesi - Sayın kdk yetkilileri ygs mağdurları için çalışmalarınıza çok memnunuz..umudumuz sizlersiniz.kararın ösym tarafından açıklanmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 14:33
01

ygs - bence sınavın yapılması bize haksızlık olur YAPILMASIN

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 14:33


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler