Kayseri'de Büyük Yangın!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde belediye hizmet binasında bilinmeyen nedeni ile çıkan yangın tüm halkı büyük korkuya sürükledi. Yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Kayseri'de Büyük Yangın!
Kayseri'de Büyük Yangın!
Haber albümü için resme tıklayın

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde Kocasinan Belediye Hizmet Binası'nda akşam saatlerinde çıkan yangın ile baş edilmeye çalışılıyor.

Kocasinan Belediye Hizmet Binası'nda çıkan yangının nedeni anlaşılamadı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve iftaiye aracı sevk edildi. Binada bulunan tüm çalışanlar ve güvenlik görevlileri binadan çıkartıldı. Olay yerinde polis ekipleri büyük güvenlik önlemleri aldı. Bina tahliye edildi. Yangın giderek büyüyor ve söndürme çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Gelişmeleri sizlere ulaştıracağız.

Kocasinan Belediye Hizmet Binası'nın çatı katında çıkan yangına itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor. Yangının bir kısmının söndürüldüğü biliniyor. Olayda yaralı ve ölü olup olmadığı da henüz açıklanmadı.

Kpsscafe.com.tr|ANKARA

16 Oca 2017 - 20:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler