Kayıp Dağcı 47 Gün Sonra Bulundu! Ayağı Kurtçuklarla Kaplıydı , Tam 30 Kilo Vermişti...

Himalayarlarda kız arkadaşıyla birlikte kaybolan 21 yaşındaki amatör dağcı, aradan geçen 47 günlük süre boyunca tuz yiyerek hayatta kaldı...

Kayıp Dağcı 47 Gün Sonra Bulundu! Ayağı Kurtçuklarla Kaplıydı , Tam 30 Kilo Vermişti... 

Himalayarlarda kız arkadaşıyla birlikte kaybolan 21 yaşındaki amatör dağcı, 47 gün sonra mucize eseri bulundu.  Himalayalarda kaybolan 21 yaşındaki amatör dağcı Liang Sheng Yueh, arama kurtarma ekipleri tarafından 2 bin 600 metre yüksekliğindeki bir vadide bulundu. Liang Sheng Yueh'in kız arkadaşı 19 yaşındaki Liu Chen Chun ise kaybolmalarının 44'üncü gününde hayatını kaybetmişti.

Liu Chen Chun, Katmandu kentindeki hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.  Dağcı Liu Chen Chun, Himalayalarda kaybolmasından sonra geçen 47 gün içerisinde 30 kilo verdiği ve arama kurtarma ekipleri tarafından bulunduğunda bir ayağının kurtçuklarla kaplı olduğu öğrenildi. Liu Chen Chun'un hayatta kalmak için su içtiği ve tuz yediği tahmin ediliyor.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri, Dünyadan haberler ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza indirebilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Nis 2017 - 10:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler