Katırcıoğlu'ndan İzdivaç Programları Hakkında Flaş Açıklamalar

Evlilik ve İzdivaç isimleri altında yayınlanan programlara yönelik son zamanlarda şikayet sayısında büyük artış meydana geldi, fakat yine aynı programların izlenme sayıları da rekor üstüne rekor kırıyor...

İzdivaç Programları Hem Çok Şikayet Ediliyor Hem Çok İzleniyor İzleniyor

Evlilik Programlarına yönelik şikayetler son zamanlarda gündemden düşmüyor, fakat aynı programların yüksek reyting alması da işin bir diğer tarafı. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, evlilik programlarına dair bir çalışma başlatıldığını dile getirdi ve ekledi  "Programlarla ilgili şikayetler ile reytingler doğru orantılı artış gösteriyor. Bir yandan insanlar şikayet ediyor ama o denli de programları izliyorlar."  İzdivaç programları son zamanlarda gündemde büyük yer kaplıyor.

Hükümet cephesinden evlilik programlarına dair yorumlar gelirken , halkın büyük bir kesmi de ilgili programların kaldırılmasına ilişkin şikayetler de bulunuyor.

Fakat reyting oranlarına bakıldığında iş daha da ilginç hale geliyor. Evlilik programları reyting sıralamarında ve internetteki aramalarda en üst sıralarda yer alıyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Radiye Sezer Katırcıoğlu:"Programlarla ilgili şikayetler ile reytingler doğru orantılı artış gösteriyor. Bir yandan insanlar şikayet ediyor ama o denli de programları izliyorlar. Birçok vekil arkadaşımıza da şikayetler geliyor. Hatta bir vekilimize, 'Çocuğumu kurtarın' diye yardım çağrısında bulunuldu, arkadaşımızın mücadelesiyle çocuk, programdan çıkarıldı ama bu durum bile reyting malzemesi yapıldı." dedi.

Evlilik programlarıyla ilgili görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Şub 2017 - 14:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Leyla - Kesinlikle kaldırılmalı Evlilik, aile yapısı sevgi ve saygı kavramları yitirilmiş, kavgacı saldırgan ruh halinde aileler olmuş artık toplumumuzda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 14:09
07

Filiz - Efendim ben evliyim . Denildigi gibi hem sikayet cok hem de izlenmeye devam ediliyor. Evliligi o kadar basit bi sekilde gosteriyorlar ki insanlar artk programlari izleyip aman evlenilecek insan yok demeye basliyorlar. Ve izleyen insanlari cogu küfurlu ve alayci bi sekilde izliyor. Milletin buyuk bolumu sadece onlara bakip hallerine gülmek icin izliyor gercekten acı bir durum Hele ki müsulman bi ülkede...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 14:09
06

Yavuz yılmaz - Akıllı tecrübeli ve kendini bilen bireyler şikayet ediyor aptallar ve zamanını boşa harcayanlarda izlemeye devam ediyor bu kadar basit en kısa zamanda tamamı kaldırılsın

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 14:09
05

Habib - Böyle saçmalık olamaz.Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimizin yani sıra gerek bireylere gerekse de aile denen mükenmel kuruma çok büyük zararlar veriyor.. Bir an evvel müdahale edilmeli ..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 14:09
04

Semra Keskin - Anlayın artık yeter! Beyin olarak insanları kilitleyen bır yapıya sahip bu programlar. Ebeveynin çocuğumu kurtarın dediği gbi rekora sebep olan insanlar topluluğun YUZDE DOKSANLARI olarak kurtarın bizi diyoruz. Ben izlemiyorum annemi engelleyemiyorum zamanla küçük kardeşlere varana kadar batiyoruz... Ahlaki değerler çöktü ANLAYIN ARTIK BIR SON VERIN BUNA YETER!!!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 14:09
02

sukran - tamamen manevi değerlerimize saygısızlık. Edep ve hayadan yoksun bu programlar yayından kaldırılmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 14:09
01

Gönül Karatepe - Aynı saatte bütün kanallarda benzer proğramlar var Adam gibi bir prpğram koysalar bunların yerine millet ona bakacak ama nerde

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Şubat 14:09


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler