Kandilli Açıkladı! Türkiye Genelinde ''7.2 Şiddetinde Deprem Sürpriz Olmaz''

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden kritik açıklama! Son günlerde Ege Bölgesinde özellikle Çanakkale'de yaşanan depremler nedeni ile yapılan önemli açıklama tüm ülke genelini ilgilendiriyor. Çanakkale'de önemli kararlar alındı. detaylar...

Son günlerde adı deprem ile anılan kenti Çanakkale'de 7 Şubat 2017 tarihinde okullar tatildi. Bu tatil devam edecek. Ayrıca Kandilli önemli açıklamalarda bulundu.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü özellikle Ege halkını büyük korkuya sürükleyen ve yaklaşık 300 hanenin hasar almasına neden olan depremler hakkında açıklama yaptı.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, tüm ülkenin tehlike altında olduğunu açıkladı. Kurum "Çanakkale'de, İzmir'de deprem olsun olmasın, Türkiye'nin herhangi bir yerinde deprem olsun olmasın, şu anda Marmara Denizi'nde, İstanbul özelinde etkileyecek, 7'nin üzerinde, 7,2'lik bir deprem olması hiç sürpriz olmaz" ifadelerini kullandı.

Ayrıca deprem bölgesi olan Çanakkale'de çadırkentler kuruldu. Okullar bir hafta boyunca tatil edildi. AFAD konu hakkında önemli uyarılarda bulunmuştu. Açıklama için lütfen TIKLAYINIZ. Gelişmeler için KPSS CAFE'yi takipte kalınız.

Gündem haberlerinden anında haber almak, personel alım ilanlarını kaçırmamak ve grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

07 Şub 2017 - 19:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler