Kahramanmaraş'ta Vatandaşı Korkutan Deprem!

Elbistan'da gerçekleşen deprem tüm vatandaşları kırmızı alarma geçirdi. saat 00.53'te meydana gelen depremde can ve mal kaybı yaşandı mı? halk ne durumda? haberimizde...

Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde kırmızı alarm!

Kahramanmaraş Elbistan'da 29 Mart 2017 gecesi saat 00.53 sıralarında meydana gelen deprem tüm halkı büyük korku içine sürükledi. Vatandaşların gece vakti yaşadığı büyük korkunun sebebi 4.0 büyüklüğünde meydana gelen deprem idi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nce yapılan açıklama dahilinde Kahramanmaraş'ın Elbistan İlçesi'nde yaşanan depremin merkez üssü Elbistan İlçesi Doğan Mahallesi olarak açıklandı. Depremin yerin 6.9 kilometre derinliğinde oluştuğu kamuoyuna duyuruldu. Deprem çevre ilçelerden hissedildi. OLayda can ve mal kaybının olmaması tüm vatandaşı sevindirdi.

Sıcak gelişmeler ve gündem haberleri için KPSS CAFE haber sitesi'ni takip etmeye devam ediniz. KPSS CAFE olarak hazırladığımız kolay erişim imkanları olan memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanı olan ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

29 Mar 2017 - 01:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler