Kadir Topbaş'tan İstifa Etti İddialarına Fotoğraflı Yanıt Geldi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topnaş'ın istifa edeceği yönünde basın ve yayın organlarında bazı iddialar dolaşmaya başlarken Kadir Topbaş'tan bu konuda bir son dakika açıklaması geldi. İşte Belediye tarafından verilen fotoğraflı cevap.

Kadir Topbaş'tan İstifa Etti İddialarına Fotoğraflı Yanıt Geldi
Haber albümü için resme tıklayın

Kadir Topbaş hakkında gündemde istifa haberleri dolaşmaya başlarken, Topbaş'tan bir son dakika paylaşımı geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, hakkında istifa tartışmaları devam ederken, Büyükşehir Belediyesi'nden haber merkezlerine "Dr. Kadir Topbaş'ın Mesajı" başlığı ile bir mesaj gönderildi.

Mesaj Fotoğraflı Şekilde Gönderildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden haber merkezlerine Elektronik posta yolu ile gönderilen mesaj, saat 15.25'te gönderildi.

Göndeirlen mesajda, İBB'nin ve Topbaş'ın son dönemde gerçekleştirdiği etkinliklerin fotoğraflarna yer verildi ve bunların açıklamaları anlatıldı. Mesajda yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının altına "Malazgirt Zaferinin 946'ıncı yıl dönümünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla törenle Muş'ta gerçekleştirdiğimiz görgemli bir törenle kutladık" ifadelerine yer verildi. Hasanpaşa Gazhanesini şehre yeniden kazandırıyoruz başlığıyla İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın törendeki bir fotoğrafı da paylaşıldığı mesajda, Alibeyköy Fidanlığı'ndaki inceleme gezisinden de bahsedildi. Son ve en dikkat çekici mesaj Kadir Topbaş'ın fotoğrafıyla birlikte verildi.

Mesajda Topbaş'ın ağızından "Sevgili istanbullular her ay hayatınızı kolaylaştıracak ve aynı zamanda hemşehrilik ilişkisiyle aşığı olduğumuz bu kenti, daha yaşanılır ve çağdaş düzeye çıkaran yeni hizmetlerimizle sizlerin karşısına çıkmaktan onur ve mutluluk duyuyorum" diye yazıldı.

İşte o mesaj

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

22 Eyl 2017 - 16:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler