Kadir Mısıroğlu Öldü mü? Ailesinden Son Dakika Açıklaması Geldi

Son dakika haberi: Kadir Mısıroğlu öldü iddiaları sosyal medya üzerinde kısa sürede yayıldı. Peki Mısıroğlu'nun sağlık durumu nedir? İşte gelen son dakika açıklaması.

Sosyal medya üzerinde Kadir Mısıroğlu'nun hayatını kaybettiği yönünde iddialar üzerine bir açıklama geldi.

Öğleden sonra bazı internet sayfaları üzerinde ve sosyal medyada, Kadir Mısıroğlu'nun kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı ve durumunun kritik olduğu iddia edilmişti.

Mısıroğlu'nun komaya girdiği de iddialar arasındaydı. Ancak bir son dakika açıklaması gveldi ve iddiaların asılsız olduğu belirtildi. Kadir Mısıroğlu'nun yakınları bu iddianın gerçeği yansıtmadığını, Mısıroğlu'nun sağlık durumunda herhangi bir sorun olmadığını, kontrole dahi gitmediğini açıkladı.

Atatürk Hakkında Paylaşımı Tepki Çekmişti

Yazar, şair, avukat, gazeteci ve tarih revizyonisti olarak bilinen Kadir Mısıroğlu geçtiğimiz aylarda attığı Tweet'inde şu ifadelere yer vermişti: "Vasiyetimdir! M.Kemal'e zerre muhabbeti olan cenâzeme gelmesin !..Üstad @KadirMisiroglu"

Shakespare Hakkındaki Açıklaması

Kadir Mısıroğlu, daha önce katıldığı canlı yayın programlarında "Keşke Yunan galip gelseydi", "Shakespeare aslında Şeyh Pir'dir" gibi açıklamalarda bulunmuşdur. Televizyon programlarında ve Youtube kanalından yaptığı sohbetlerdeki söylemleriyle de dikkat çeken Kadir Mısıroğlu'nun Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili attığı son paylaşım çok sayıda tepki yorumu aldı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Eki 2017 - 21:59 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

ekrem - sifon içine cehennem vadisine dinsizler gidecek Allah düşmanları Kadir bey değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 21:59
09

Osman Batur - keşke yunan galip gelseydi diyen adamın cenazesine gidenin kanı bozuktur zaten

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 21:59
04

OSMANALDAŞ - bir milletin fertlerinde adalet şuuru olmazsa devlet teşkilatı nekadar güçlü ve uyanık olursa olsun beşeriyeti güldüremez çünkü aynı anda her yeri göremez?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 21:59


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler