JÖH ve Lojistik Personel Alımı Bekleniyor-İşte Alınacak Sayı ve İlanın Tahmini Yayımlanma Tarihi

Yeni dönem Jandarma uzman erbaş alımı ne zaman olacak? Yeni dönem uzman erbaş alım ilanı nerede yayımlanacak? Yeni dönem alımında kaç uzman erbaş alınacak? İşte askerlik şartsın jandarma uzman erbaş alımı hakkında son bilgiler.

On binlerce işsiz vatandaşın büyük bir merak ve heyecanla beklediği jandarma uzman erbaş alımı için geri sayım devam ediyor.

Ob binlerce vatandaşın merak ettiği ve bize yolladığı mesajlarla gündeme getirmemizi istediği Jandarma Uzman Erbaş alımı hakkında henüz net bir gelişme bulunmuyor. Yayımlanan son KHK ile başvuru şartlarında esnetilmeler yapılan jandarma uzman erbaş alımının bir an önce yapılmasını isteyen adaylar, ilanın yayımlanması için Jandarma Genel Komutanlığı ve İçişleri Bakanlığına seslerini duyurmaya çalışıyor. Ancak bu haykırışlar karşısında Bakanlık ile Komutanlık sessizliğini koruyor.

Başvuru Şartları Esnetilmişti

OHAL kapsamında yayımlanan KHK'lar ile jandarma uzman erbaş alımında istenen askerlik ve terhis şartı kaldırılmış ve 25 olan yaş şartı da 27'ye çıkarılmıştı. Bu esnetilmeler sonrası on binlerce kişiye uzman erbaş olma yolu açıldı.

Kaç Uzman Erbaş Alınacak?

Jandarma lojistiğede yapılacak personel alımı ile önümüzdeki dönem toplamda 3 bin 200 uzman erbaş alımı yapılması bekleniyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz aylarda düzenlenen Jandarma Genel Komutanlığı devir-teslim töreninde uzman erbaş  ve lojistik personel pozisyonlarına 3 bin 200'e yakın asker alınacağını söylemişti. Ancak bunların kaçının JÖH olarak kaçının lojistik personel olarak alınacağı henüz belli değil.

Tahmini Tarih

Bakan Soylu açıklamasınad yeni dönem alımının mevcut alım sürecinin sona ermesinin ardındna yapılacağını söyledi. Mevcut alımın mülakat süreci sona erdi ve güvenlik soruşturması sürecinde sona gelinmeye başladı. Buna göre yeni alımların Kasım-Aralık döneminde yapılması bekleniyor.

İlkokul Mezunlarının Başvurabileceği Lojistik Pozisyonları

İlkokul mezunları arasından alım yapılacak pozisyonlar şu şekile: aşçı, beyaz eşya tamircisi, elektrikçi, oto elektrikçi, oto tamircisi, sıhhi tesisatçı, kaportacı, terzi, sıvacı,boya ve alçı sıvacı, betonarme demircisi, duvarcı, fayansçı, çatı ustası, ahşap doğrama ve kaplamacı, ısı yalıtımcı, su yalıtımcı, çift kafa kesim makinesi operatörü, modüler beton baskı makinesi operatörü, kompresör operatörü, karbon/fiber üretimcisi, kasap, bayan kuaförü, garson, soğuk mezeci, ızgaracı/dönerci, pideci, pastacı, tatlıcı 

Bu pozisyonlar dışındaki pozsiyonlara alımlar en az lise düzeyinden yapılmaktadır.

İlan yayımlandığı anda haberdar olmak için;

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

17 Eki 2017 - 20:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

07

Kadir - Başta pöh alimi yapilsin ilan yayinlansin lutfen poh ilanini da bekliyoruz kisa zamanda

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 20:35
06

Emre - İlanın en kısa yayımlanmasını istiyoruz.İçişleri bakanlığımızın bir an önce ilana çıkmasını bekliyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 20:35
05

murat - PÖH alımı bekliyoruz iç işleri bakanı duy sesimizi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 20:35
03

mehmet - sayın bakanımız hava kuvvetlerinin kara kuvvetlerinin de askerlik terhis şartı kaldırılsın..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 20:35
01

sıradan biri - Olmaması lazım, sözleşmeli alırlar zaten, astsubay ve subay alımlarında yoktu, umarım bunda da olmaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Ekim 20:35


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler