JÖH Timi İnlerine Sızdı ! 14 Bölücü Terörist Öldürüldü

Jandarma Genel Komutanlığı'nın göz bebeği Jandarma Özel Harekat timlerinden bölücü teröristlere 'sızma operasyonu'. 14 hain terörist öldürüldü.

JÖH Timi İnlerine Sızdı ! 14 Bölücü Terörist Öldürüldü

Tunceli'de insansız hava araçları ile tespit edilen bir grup bölücü teröristin etkisiz hale getirilmesi için bugün sabaha karşı saat 05.00 sularında güvenlik güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Çatışmaların devam ettiği öğrenilirken, örgütün üst düzey yöneticilerinin de aralarında bulunduğu öğrenilen 14 bölücü terörist öldürüldü. Çatışmalarda yaralanan bir kahraman asker helikopterle Elazığ'a sevk edildi.  Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Jandarma Özel Harekat (JÖH) timleri tarafından gerçekleştirilen operasyonun 'sızma harekatı' şeklinde uygulandığı, terörist inine ani baskın düzenlendiği bildirildi.

Operasyonun başladığı 05.00 ile 08.00 saatleri arasında bölgeye çok sayıda JÖH birliği helikopterlerle sevk edildi. Timler, Kutu Deresi vadisi içerisindeki bölücü teröristlerin kaçış yollarını da tutarak öldürdü.  Panik içinde kaçışan bölücü teröristlerin teslim ol çağrılarını yanıtsız bırakması sonucunda 14'ünün öldürüldüğü çok sayıda teröristin de yaralandığı öğrenildi.

TUNCELİ VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA

Valilik konu hakkında "Tunceli merkez Kutu Deresi bölgesi sınırları içerisinde Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'nca icra edilen operasyon kapsamında; 14 bölücü terör örgütü mensubu terörist silah ve teçhizatıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiş olup, 1 kahraman askerimiz hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanarak tedavi altına alınmıştır. İlimizde terörist unsurların bulunmasına ve etkisiz hale getirilmesine yönelik çalışmalara azim ve kararlılıkla aralıksız devam edilmektedir" şeklinde açıklama yaptı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Mar 2017 - 15:34 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler