İzmir Büyükşehir'de FETÖ Gözaltıları!

FETÖ soruşturmaları ve operasyonları tüm hızı ile devam ediyor! Tüm ülkede gözaltı işlemleri sürüyor!

15 Temmuz 2016 gecesinden sonra başlayan araştırmalar soruşturmalar ve operasyonlar, üzerinden neredeyse 4 ay geçmiş olmasına rağmen, hala ilk günkü titizlik ile devam ediyor. 

Son günlerde gündem maddeleri değişmiş de olsa, FETÖ operasyonları kaldığı yerden devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde büyük bir operasyon gerçekleştirildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çalışanları olup, FETÖ ile ilişiği bulunan ve ByLock kullanan 15 kişi gözaltına alındı.

Ekipler, 22 kişinin evine baskın yaptı. Ellerinde arama kararı bulunuyordu. Bu kişilerden 15'i gözaltına alındı. 7 kişinin soruşturmaları devam ediyor.

FETÖ operasyonları tüm hızı ile tüm ülkede ve tüm kamu kurumlarında devam ediyor. Gelişmeleri öğrenmek için bizi sosyal medyadan da takip edebilirsiniz. Aynı zamanda mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonlarınıza yükleyerek, en önemli gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr  | ANKARA

07 Kas 2016 - 09:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler