İstifa Eden ATO Başkanı Salih Bezci Kimdir?

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, 27 Ekim 2016 sabahı istifa etti. Peki Salih Bezci Kimdir?

Salih BEZCİ, dün gece gerçekleşen istifaların akabinde, 27 Ekim 2016 sabahı istifasını böyle açıkladı;

''12 sene başkan yardımcısı, 5 sene başkanlık yaptım. Çok iyi şeyler yapmayla çalıştık. Yönetim kurulu başkanlığından bugün istifa ediyorum. Bundan sonra benim ağzımdan ATO aleyhine hiçbir söz çıkmayacak. Bu kurum aleyhinde de kimse konuşmasın. Birlik ve beraberlik içinde olalım. Yönetim kuruluna kim gelirse ben buna başarılar diliyorum. Allah onların yanında olsun. Hata ettiysek özür diliyorum hakkınızı helal edin.”

SALİH BEZCİ KİMDİR?

 Salih Bezci, 1955 yılında doğmuş. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da almış. Arkasından yüksek öğrenimini Ankara Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi Mimarlık Bölümü’nde yapmış. Buradan 1979 yılında mezun olan Salih Bezci, daha öğrencilik yıllarında yapmaya başladığı müteahhitlik işlerine girişmiş. Elli yılı aşan bir süredir müteahhitlik yapmakta olan Salih Bezci, son 15 yıldır Ankara’nın vergi rekortmenleri listesinde yer alıyor.

Salih Bezci, kurduğu Besa Grubunun Yönetim Kurulu Başkanıdır. Evli olan ve 3 çocuğu bulunan Salih Bezci, aynı zamanda uzun yıllar başkan vekilliği görevini sürdürdüğü Ankara Ticaret Odası’na 2011 yılında Başkan seçilmiştir.

Salih Bezci, Besa İnşaat şirketini, 1995 yılında kurmuştur. Aslında bu şirket, kırk yıla yakın süre inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve son yirmi yıl içinde konut ve ticari nitelikli çok sayıda inşaat yapan Bezci İnşaat firmasının bir kuruluşudur.

Besa İnşaat şirketi, kurulduğu günden itibaren birçok kamu ve özel proje gerçekleştirmiştir. Bu projeler aynı zamanda bölgenin değer kazanmasına da katkı sağlamıştır. Besa İnşaat şirketi, kurumsal hizmet anlayışı ile geleceği şekillendiren projeler tasarlamaya devam etmektedir.

Kpsscafe.com.tr

27 Eki 2016 - 18:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler