İşten Çıkarılan Genç Pompalı Tüfekle Dehşet Saçtı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Hatay'da meydana gelen olayda, uyuşturucu hap kullandığı için işten çıkarılan bir kişi pompalı tüfekle dehşet saçtı. Fırına saldıran genç 2 kişiyi öldürürken 1 kişiyi de ağır yaraladı. İşte detaylar.

Son dakika Son dakika.. Hatay'ın İskenderun İlçesinde feci bir olay yaşandı.

Uyuşturucu hap kullandığı gerekçesiyle işten çıkarılan 20 yaşındaki Emre Göçüm, eline tüfek alarak eski patronu 39 yaşındaki Mehmet Yorgun ile yanında çalışan işçilerden 37 yaşındaki Hakan Köşker'i öldürdü. 34 yaşındaki Sinan Köşker'i de yaraladığı iddiaları ile gözaltına alınan 20 yaşındaki Emre Göçüm'ün, uyuşturucu hap kullandığı için işten atıldığı, buna sinirlenerek cinayetleri işlediği öğrenildi.

Önceki gün akşam saatlerinde Hatay'ın merkez Numune Mahallesi 187 Sokak'ta bulunan fırında meydana gelen olayda, iddiaya göre, fırında işçi olarak çalışmakta olan Emre Göçüm, bir süre önce işten çıkarıldı. İşte nçıkarılma nedeninin uyuşturucu hap kullanmak olduğu öğrenilen Göçüm, fırına gelip eski patronu Mehmet Yorgun ile sözlü olarak tartıştı. Yorgun'un 'uyuşturucu hap kullandığı için çalıştırılmayacağını' söylediği Göçüm, önceki gün akşam saatlerinde pompalı av tüfeğiyle yine fırına geldi, fırının içine doğru rastgele ateş eden Göçüm, ateş ettikten sonra bölgeden kaçtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği Mehmet Yorgun ile işçiler Hakan Köşker ve kardeşi Sinan Köşker, ağır şekilde yaralandı.

Çevrede bulunan vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslar, yaşanan feci olayda yaralananları İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alındı Aşırı kan kaybeden Mehmet Yorgun ve Hakan Köşker, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan Sinan Köşker'in da sabaha karşı duran kalbi tekrar çalıştırıldı. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Köşker'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Fırına saldırıp dehşet saçan Göçüm, kısa süre sonra emniyet ekipleri tarafından olayda kullandığı belirtilen silah ile yakalandı.İfadesi alınan Göçüm, geniş güvenlik önlemi altına adliyeye sevk edildi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Tem 2017 - 17:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler