İstanbul Kartal'da Cinci Hoca Operasyonu 'Bu Kadarına Pes Dedirtti'

İstanbul Kartal'da çocuğu olmayan kadınları hedef alan sahte hocaya şok baskın! Dolandırıcı adam, o kadar yoğunmuş ki! sıramatik ile hizmet vermiş...

İstanbul Kartal'da Cinci Hoca Operasyonu 'Bu Kadarına Pes Dedirtti'
İstanbul Kartal'da Cinci Hoca Operasyonu 'Bu Kadarına Pes Dedirtti'
Haber albümü için resme tıklayın

İstanbul Kartal'da Cinci Hoca Operasyonu 'Bu Kadarına Pes Dedirtti'

İstanbul Kartal'da çocuğu olmayan kadınlara muska yazdığı ve cin çıkarma seansları yaptığı öne sürülen sahte hoca emniyet ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Sahte hocanın evinde yoğunluk sebebiyle sıramatik olduğu belirlendi.  Evinin duvarına bakım ücreti 30 TL 'Muska Ücreti 300 liradır, pazarlık yapılmaz' yazıları yapıştıran sahte hoca, Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Esentepe mahallesinde yakalandı.

Sahte hocanın çocuğu olmayan kadınları hedef aldığı ve bir çok kişiyi dolandırdığı öğrenilirken, çocuğu olmayan kadınlara ayrıca cin çıkarma seansları yaptığı da tespit edildi.  Sahte hocaya yönelik yapılan ihbarlar sonrasında sivil polisler ihbara konu adreste incelemelerde bulundu. Gerekli deliller toplandıktan sonra da operasyona start verildi. Evin içerisinde çok sayıda kağıt, arapça yazılar ve 6 bin 300 TL para ele geçirilirken, hocanın sözde bakım için gelen kişiler için 'sıramatik' ile numara verdiği de ortaya çıktı.

Kamudan haberler, gündemden haberler, son dakika haberleri ve daha da fazlası kpss cafe ile bir tık ötenizde.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Mar 2017 - 17:58 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler