İstanbul Emniyetinden Reina Katliamını Düzenleyen Teröristle İlgili Açıklama Gelecek

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, dün gece saatlerinde kıskıvrak yakalanan reina katliamcısının durumu ve operasyon hakkında basın toplantısı düzenleyecek...

İstanbul Ortaköy'deki Reina saldırısını düzenleyen hain terörist akşam saatlerinde Esenyurt ilçesindeki bir sitede düzenlenen operasyon sonucu yakalanmıştı. Söz konusu operasyonla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Teröristle birlikte kalan ve ona barınma imkanı sağlayan kırgız asıllı bir erkek ve 3 kadınla beraber 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat şubeden bir ekibin ihbarlar sonucunda teröristin kaldığı siteden ev kiraladığı ve bir süre bu evde kalarak dinleme, izleme faaliyetlerini yürüttüğü öğrenilirken, teröristlerin evden hiç çıkmadığı daha önceden bu eve yığınak yaptıkları , yiyecek ve giyecek sıkıntısı yaşamamak için önceden önlem aldıkları öğrenildi. Saldırganın emniyetteki sorgusu resmen başlamadı fakat İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın saat 10:30'da basın mensuplarıyla bululacağı ve teröristin yakalanmasıyla ilgili detayları anlatacağı öğrenildi.

Olay;

İstanbul Ortaköy'de bulunan gece kulubüne saldırı düzenleyen terörist, 39 kişinin hayatını kaybetmesine, 60'ın üzerinde yerli ve yabancı kişinin yaralanmasına sebep olmuştu. Terörist olayın ardından kayıplara karışmış, şehir dışına çıkması şüphesi üzerine havalimanları ve otogarlardaki bin saatin üzerindeki kamera kayıtları incelenmişti. Teröristin İstanbul'da olduğu yönündeki istihbaratlara yönelik bir çok eve eş zamanlı operasyonlar düzenlenmiş, bir kaçından kıl payı kurtulduğu öğrenilmişti.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Oca 2017 - 09:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler