İstanbul'daki Kazadan Acı Haber: Şehit Sayısı 2'ye Yükseldi

Son dakika.. Son dakika. İstanbul Bayrampaşa'da Yunus polisi kaza yaptı. Kaza sonucu 2 polis şehit oldu. İşte detaylar.

Son dakika haberi İstanbul'dan geldi. Alınan son bilgilere göre İstanbul'un Bayrampaşa İlçesinde 2 polis şehit oldu.

Bayrampaşa'da "Yunus" olarak bilinen motorize polis ekibi bariyerlere çarparak kaza yaptı. Bariyere çarpan motosikletteki polislerden biri olay yerinde şehit olurken diğer polis ikaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu..

Bugün saat 15.30 sularında İstanbul'un Bayrampaşa İlçesi O-3 bağlantı yolunda meydana gelen trafik kazasında, 'Yunus' olarak bilinen motosikletli polis ekibi henüz bilinmeyen bir nedenle bariyere çarptı. Mtoosikletin bariyere çarpması sonucu meydana gelen kaza sırasında motosiklette bulunan polislerden biri şehit oldu, diğeri ise ağır yaralandı. Meslektaşlarının kaza yaptığını duyan polisler olay yerine akın etti. Yaralı polis, ambulansla hastaneye götürüldü ancak kurtarılamadı.

Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından polisin cenazesi Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Yaralı Polisten Acı Haber

Kazada yaralanan polisten acı haber geldi. Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi altına alınan yaralı polis, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından habedar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini takipte kalın.

Kpsscafe.com.tr  | İstanbul

22 Tem 2017 - 16:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler