İstanbul'da Vatandaşları Korkutan Büyük Yangın

İstanbul'da 26 Şubat 2017 akşamı meydana gelen büyük yangın, çevre halka büyük panik yaşattı. Olayın ayrıntıları ve yangının sebebi haberimizde...

İstanbul Sultangazi'de Vatandaşları Korkutan Yangın

İstanbul Sultangazi Belediyesi Ambalaj Atığı Aktarma Tesileri bölgesinde çıkan yangın 26 şubat 2017 akşamı saat 19.00 civarında vatandaşlar tarafından farkedilerek yetkililere haber verildi.

Olay yerine gelen itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yangını sündürme çalışmalarına başladı. Operasyon devam eder iken, yangının nedeni henüz açıklanmadı. Olay yeri ve yangın çevresindeki vatandaşlar yangın nedeni ile büyük korku yaşadı. Yangın söndürme çalışmaları ekiplerce sürüyor. Gelişmeler ve gündem haberleri için takipte kalınız.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Şub 2017 - 21:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler