İstanbul'da Silahlı Saldırı! Olayda Yaralılar Var

İstanbul Fatih'te yaşanan silahlı saldırıda 5 kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların korku dolu anlar yaşadığı saldırının ayrıntıları ve çok daha fazlası haberimizde...

İstanbul'da Silahlı Saldırı! Olayda Yaralılar Var

İstanbul Fatih'te 20 Şubat 2017 tarihinde akşam saatlerinde yaşanan silahlı saldırı bir kahvehanede gerçekleşti. Yaşanan saldırınin nedeni henüz bilinmiyor. Olay yerine gelen iki adet motosikletli kişi, kahvede oturan vatandaşlara silah açtı. Saldırıda 5 kişi yaralandı. Olay yerinde ihbar üzerine polisler ve amblunslar geldi. Yaralılar devlet hastanelerine kaldırılır iken polis ekipleri olayda büyük güvenlik önlemi aldı. Olayın nedeni henüz bilinmiyor ve akşam 22.30 sıralarında yaşanan olayın araştırmaları devam ediyor.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Şub 2017 - 00:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler