İstanbul'da Korkutan Yangın! Müdahaleler Devam Ediyor Binalar Cayır Cayır Yanıyor

İstanbul Güneşli'de iki binayı saran yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmeye çalışılıyor. detaylar haberimizde...

İstanbul'da Korkutan Yangın! Müdahaleler Devam Ediyor Binalar Cayır Cayır Yanıyor 

Çok sayıda itfaiye aracının iki binanın çevresini sardığı ve uzun dakikalardır müdahale etmeye çalıştığı olayda, iki binanın bodrum katı cayır cayır yanmaya devam ediyor. İçerideki birileri varmıydı, can kaybı var mı? henüz bir açıklama yapılmadı. İstanbul'daki yangın çok sayıda ekibin yardımı ile söndürülmeye çalışılıyor.

Ücretsiz haber alma imkanı! grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız   android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 May 2017 - 19:25 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler