Isparta'da Yolcu Otobüsü ile Kamyon Çarpıştı: Ölü ve Çok Sayıda Yaralı Var

Son dakika: Isparta'da bir yolcu otobüsü kaza yaptı. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi. İşte bölgeden alınan son bilgiler.

Son dakika haberi: Alınan bilgilere göre Isparta'nın Keçiburnu İlçesi yakınlarında bir yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı. Yolcu otobüsünün,önünde gitmekte olan kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada otobüsün muavini 22 yaşındaki Fehmi Yardımcı hayatını kaybederken, 24 kişi de yaralandı.

Keçiburnu-Sandıklı karayolu üzeri 3. kilometresinde saatler 03.30'u gösterdiğinde meydana gelen kazada Fethiye Ankara seferi yapmakta olan ve Osman Şahin yönetiminde olan 16 KK 876 plakalı yolcu otobüsü, aynı yönde gitmekte olan ve Doğan Can Yılmaz yönetiminde olduğu belirlenen 48 RN 045 plakalı ve domates yüklü kamyona arkadan çarpıtı. Çarpma sonucu meydana gelen kazada otobüsün muavini Fehmi Yardımcı ile birlikte 24 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen 112 ekipleri, yaralananlara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kaza yerinde yapılan ilk tedavileri ardından Keçiborlu Devleti ve Isparta’daki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen 22 yaşındaki otobüs muavini Fehmi Yardımcı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların çoğu ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Meydana gelen feci kaza sonucu kamyon sürücüsü gözaltına alındı. Kamyon kasasında yüklü domatesler yola saçılırken bazılarının ise otobüse dağıldığı görüldü. Kazadan yara almadan kurtulan yolcular Keçiborlu Otogarı'na götürüldü. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kpsscafe.com.tr  | Isparta

17 Tem 2017 - 08:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler