İŞKUR'a İş İçin Başvurdu! Hayatının Şokunu Yaşadı

Yaşlı annesine bakamadığı için İŞKUR'a iş başvurusunda bulunan 38 yaşındaki Hamza Semiz hayatının şokunu yaşadı.

Manisa'da yaşayan 38 yaşındaki Hamza Semiz isimli şahıs iş başvurusunda bulunduğu İŞKUR'dan öyle bir yanıt aldı ki ne yapacağını bilemiyor.

Manisa'da İŞKUR İl müdürlüğüne iş başvurusunda bulunan 38 yaşındaki Hamza Semiz 4/C emeklisi olduğu gerekçesiyle iş bulamıyor. Şehzadeler ilçesinde annesiyle birlikte yaşayan adam maddi sıkıntıları olduğu için iş başvurusunda bulundu. Semiz İŞKUR sisteminde 4/C emeklisi görüktüğünü ve 2008 yılından bu yana maaş aldığını görünce ne yapacağını şaşırdı.

Geçmiş döneme ait 472 çalışma pirimi bulunan Semiz emekli olmadığını ve buradan herhangi bir emekli maaşını almadığını kanıtlamak için SGK'ya başvuru yaptı. Manisa SGK kayıtlarında emekli kaydı bulunmadığı belirlenen Semiz , yetkililerden mağduriyetinin giderilmesi için yardım bekliyor.  Talihsiz adam, "İş başvurusu yaptığım zaman 4/C emeklisi olduğum görünüyor. Ne zaman iş başvurusu yapsam emekli gözüküyorum. Bunun yanı sıra 2008 yılından bu yana sistemde maaş aldığım gözüküyor. Bu mağduriyetimin giderilerek çözüme kavuşmasını istiyorum. Evde baktığım bir yaşlı annem var. Çalışmaya ihtiyacım var." dedi.

KPSSCAFE - ANKARA

13 Mar 2018 - 16:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Kpss maduru - İşkur da ki memurlara verilen para bosa kaldırın işkur u üç bulamayan işkur ne gerek var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 16:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler