İşini Aksatıyor Dediği Çalışanına Öyle Bir Ceza Verdi ki

Sivas'ta meydana gelen olayda, bir oto yıkama dükkanının sahibi, az çalıştığını iddia ettiği çalışanını sandalyeye bağlayarak köpüklü ve tazyikli su ile yıkadı. İşte detaylar.

İşini Aksatıyor Dediği Çalışanına Öyle Bir Ceza Verdi ki
İşini Aksatıyor Dediği Çalışanına Öyle Bir Ceza Verdi ki
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sivas'da bir oto yıkama dükkanında meydana gelen olay hayrete düşürdü.

Sivas'ın kent merkezinde bulunan Toptancılar Sitesindeki bir oto yıkamanın sahibi, yanında çalışan M.A.'yı işini aksatması nedeniyle akıl almaz bir cezaya çarptırdı. İşini aksatıyor diye M.A.'yı bir arkadaşının yardımı ile sandalyeye bağlayan dükkan sahibi E.E., isimli kişi, işini aksattığını iddia ettiği çalışanınıo önce köpüklü su ile fırçaladı. Ardından ise tazyikli suyu açan dükkan sahibi suyu direk çalışanının üzerine tuttu. Olaylar yaşanırken bir telefonun kamerasından da olaylar saniye saniye görüntülendi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler birçok kullanıcının tepkisine neden oldu. Dükkan sahibi E.E., yarı şaka, yarı ceza amacıyla bunu yaptıklarını, suyun zarar vermemesi için tazyiğini azalttıklarını iddia etti.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

23 Eyl 2017 - 09:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler