İş Başvurusundan Çıkan Kıza Tecavüz Eden Adamın İfadesi Şok Etti

Zonguldak'ta iş başvurusu yaptıktan sonra evine doğru yola çıkan genç kızı alıkoyan ve tecavüz ettiği öne sürülen adamın ifadesi şok etti.

İş Başvurusundan Çıkan Kıza Tecavüz Şoku! 

Zonguldak'ta iş vaşvurusu yaptıktan sonra evine doğru yürüyen genç kız kabus dolu anlar yaşandı. Evli ve 2 çocuklu bir adam tarafından kaçırılan genç kız soluğu karakolda aldı.

Zonguldak'ta iş başvurusu yaptıktan sonra evine doğru yola çıkan 20 yaşındaki genç kız yolda bir adam tarafından alıkonuldu ve ormanlık alana götürüldü. Evli ve 2 çocuklu tecavüzcü  adam genç kızla ilişkiye girmek istediğini fakat parada anlaşamayınca tartıştıklarını ve oradan ayrıldığını ileri sürdü ve genç kızın fuhuş yaptığını öne sürerek suçlamaları reddetti.  

İfadesinden sonra mahkemeye sevk edilen ve tutuklanan Hamdi K. isimli kişi "beden ve ruh sağlığı bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı nitelikli cinsel saldırı’, ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından" yargılanıyor.  Savcılık zanlının 41 yıl hapis cezası almasını talep etti.

Gündemdeki son dakika haberleri, ekonomi haberleri , flaş haberler ve daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Nis 2017 - 12:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

mehmet - sayın savcım adamsın 41 yıl yatsında aleme ibret olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 12:43
01

Vatandas - Uzman erbaşlıktan emeklı olanların 1500 lira emekli maaşıyla başlıyor 2 3 sene sonra 1800 1900 gibi emekli maaşları var bu tutar çok az maaş ların in düzeltilmesini istiyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 12:43


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler