İrem Derici'nin Sağlık Durumu Hakkında Gelen Son Açıklamalar

Yoğun bakıma alınan ünlü şarkıcı İrem Derici'nin arkadaşları hastaneye akın etti. İşte hastaneden alınan son dakika bilgileri ve İrem Derici'nin son durumu.

Sanat camiası bugün İrem Derici'den gelen şok haber ile sarsıldı. Ünlü şarkıcı İrem Derici, bugün yoğun bakıma alındı. Ünlü sanatçcnını yoğun bakıma alınması sonrası arkadaşları hastaneye akın etti.

Hastaneye bilgi almak için gelen ünlü şarkıcı Merve Özbey, burada basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. Özbey yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Hepimizin bildiği doktorunun yaptığı açıklama. Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Herkes içeride zaten. Dışarıda işlerimiz var onları halledip tekrar geleceğiz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabi. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı. Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik. Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek. İrem güçlü kızdır toparlar”

Yonca Vuslateri ise yatığı açıklamada iyi dileklerde bulundu. Vuslateri açıklamasında, ”Ben iyi bir enerji alıyorum. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Ailesi üzgünler biraz ama sonuçta takibinde oldukları bir tedavi sürecindeler ama her şey yoluna girecek” ifadelerine yer verdi.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

19 Eyl 2017 - 16:31 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler