İrem Derici'den Haber Var: Son Sağlık Durumu Ne?

Son dakika haberi: Yoğun bakımda tedavisi süren İrem Derici'den haber var. Derici, yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alındı. İşte son bilgiler.

Geçtiğimiz hafta geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan ve burada tedavisine devam edilen ünlü şarkıcı İrem Derici'den bir son dakika haberi var.

18 günden bu yana yoğun bakımda tedavi altında olan ünlü şarkıcı İrem Derici'nin, tedavi gördüğü hastaneden canlı yayına bağlanan Magazin D muhabiri, ünlü sanatçının son durumuna ilişkin bilgi paylaştı.

Geçirdiği bağırsak enfeksiyonu nedeniyle yoğun bakımda olan İrem Derici, yoğun bakımdan çıkartılıp normal odaya alındı ve tedavisine burada devam edildi. Ancak ziyaret yasağının devam ettiği öğrenildi.

İrem Derici, kısa bir süre önce sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuş, sevenlerinei çini dökmüştü. Durumunun gün be gün daha iyiye gittiğini söyleyen İrem Derici paylaştığı fotoğrafın altına şunları yazdı: 

"Yoğun bakımda 16. gecem. Genel hissiyat: Pişmanlık, yalnızlık, sonun gelmeyen, süründüren ağrılar,boynu büküklük... Üzemem ben sevdiklerimi bir daha!'

Değerlerim gün be gün yükselip güzelleşiyorsa Allah'a açtığınız o minicik elerinizden, kocaman dualarınızdandır... İYİ GECERLER BENİM DEV AİLEM!"

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

26 Eyl 2017 - 17:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler