İğrenç Olayı Esnaf Fark Etti! Liseli Kıza Telefonlu Taciz Şoku

Taksim'de iğrenç olay! Liseli genç kızı takip eden , ve etek altı görüntülerini çekmeye çalışan 40 yaşlarında bir adam, esnaf tarafından fark edildi.

İğrenç Olayı Esnaf Fark Etti! Genç Kıza Telefonlu Taciz Şoku  

Taksim'de 40 yaşlarında bir kişi takip ettiği lise öğrencisi kızın fotoğraflarını çektiği sırada onun hareketlerinden şüphelenen bir esnaf tarafından kıskıvrak yakalandı. Genç kızın etek altı fotoğraflarını çekmeye çalışan 40 yaşlarındaki kişi daha sonra polise teslim edildi.  

Sapığı yakalayan ve polise teslim eden Cüneyt Ekici , "Bir öğrenci kızın peşinde giden adamı gördüm. Fotoğrafını çekiyordu onu fark ettim. Peşinden gidip yakaladım telefonuna baktık aynı telefonda etekli fotoğraflar var, tefonuyla birlikte polise teslim ettik" dedi.  İhbar sonrası olay yerine gelen polis sapığı gözaltına aldı. Şikayetçi olan kız öğrenci de ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü. Bir başka polis aracında bekletilen sapığın yüzünü saklamaya çalıştığı gözlemlendi.

Kamudan haberler, son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Nis 2017 - 17:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler