İdlib'de Bombalı Saldırı! Ölü ve Yaralılar Var

Suriye kızılayının bulunduğu caddede art arda düzenlenen saldırılarda 5 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin yaralandığı bildiriliyor.

Suriye kızılayının bulunduğu caddede art arda düzenlenen saldırılarda 5 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin yaralandığı bildiriliyor.

Suriye'nin İdlib şehrinin batı girişindeki Suriye kızılayının bulunduğu caddede art arda bombalı saldırılar düzenlendi. Saldırılarda 5 sivilin hayatını kaybettiği, 35 kişinin yaralandığı bildiriliyor. İdlib Sivil Savunma Müdürü Muhammed Hac Yusuf, kentin batısında bir motosiklet ve bir araca yerleştirilen bombaların peş peşe patlatıldığını söyledi.

Saldırıda biri sivil savunma görevlisi olduğu öğrenilen 5 sivilin hayatını kaybettiği, en az 35 kişinin de yaralandığını bildiren Hac Yusuf, yaralılardan bazılarının durumlarının ağır olduğunu belirtti.

Patlamalar sebebiyle civardaki bina ve araçlarda zarar görüldüğü belirtilirken, saldırı henüz hiç bir örgüt tarafından üstlenilmedi.

KPSSCAFE - ANKARA

21 Haz 2018 - 19:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler