İçişleri Bakanlığı'ndan Seçim Açıklaması! (Oy Verme Saatlerine Dikkat Çekildi)

Türkiye Cumhuriyeti , Cumhurbaşkanlığı sistemi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleriyle ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması.

Türkiye Cumhuriyeti , Cumhurbaşkanlığı sistemi Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleriyle ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması.

Bakanlık resmi internet sayfasından ve sosyal medya hesaplarından az önce yapılan duyuruda, oy verme işlemlerinin Tüm Türkiye'de herhangi bir sorun olmaksızın başladığı, sandıkların 17.00'a kadar açık olacağı bildirildi.

Bakanlık açıklamasında seçime ilişkin, "Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekli Genel Seçimi oy verme işlemleri saat 08.00 itibariyle tüm Türkiye'de Emniyet ve Jandarma bölgelerinde sorunsuz bir şekilde başlamıştır" ifadelerine yer verildi.

KPSSCAFE - ANKARA

24 Haz 2018 - 09:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Ekrem kavlak - Vatan ve millet için hayırlara vesile olsun kim canını düşünmeden usenmeden bu millet bu devlet bu toprak için elinden gelenin en iyisini yapacaksa o gelsin . Hayırsız bir seçim olacaksa Rabbimiz o günleri göstermesin çok kan aktı bu toprak bu millet ve de bu bayrak için artık yeter demenin vakti zamanı gelmiştir Allah yar ve yardımcımız olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Haziran 09:24


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler