İçişleri Bakanlığı Az Önce Açıkladı '46 Terörist Öldürüldü'

İçişleri Bakanlığı'ndan terörle mücadele açıklaması! İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinden 46 teröristin öldürüldüğüne dair bilgilendirme yapıldı.

İçişleri Bakanlığı:"Son 1 Haftada 1210 Kişi FETÖ'den Gözaltına Alındı"

İçişleri Bakanlığı resmi internet sitesinden 20 ile 27 Mart 2017 tarihleri arasında terör örgütleriyle yapılan mücadeleye dair bilgilendirme yapıldı. Bu tarihler arasında bölücü terör örgütüne mensup olduğu öne sürülen 551 kişi gözaltına alınırken, DAEŞ terör örgütüyle irtibatlı olduğu değerlendirilen 42 kişi, Fetullahçı Terör Örgütüyle irtibatlı olduğu değerlendirilen 42 kişi gözaltına alındı. Sol terör örgütleriyle irtibatı olan ve gözaltına alınan kişi sayısı 11 olarak açıklandı.

Türkiye genelinde terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar çerçevesinde 46 terörist öldürüldü, 1'i teslim oldu, 10'u sağ olarak yakalandı ve etkisiz hale getirildi.  Terör örgütleri tarafından 7 şehirde kullanılan 57 adet mağara/sığınak, barınak, tespit edildi ve kullanılmaz hale getirildi.

Haberlere ilişkin yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamudan haberler, gündemden gelişmeler ve daha da fazlası cep telefonunuza gelsin istiyorsanız kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Mar 2017 - 11:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler