Hükümetten Flaş Açıklama! Yaz Saati Uygulaması Kalkacak Mı?

Flaş Açıklama! Karanlık saatlerde işe ve okula giden vatandaşların tepkisi sonrasında yaz saati uygulaması kalkacak mı?

Hükümetten Flaş Açıklama! Yaz Saati Uygulaması Kalkıyor Mu?

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Mehmet Müezzinoğlu, uzun zamandır halk tarafından çeşitli eleştirilere maruz kalan yaz saati uygulamasının kaldırılabileceği sinyalini verdi.

Bilindiği gibi kısa süre önce yayımlanan yönetmelikle birlikte yaz ve kış saati uygulamalarına son verilmiş ve artık saatlerin ileri ya da geri alınmayacağı açıklanmıştı. Tek tip saat uygulaması ile birlikte kış aylarında okuluna gitmek isteyen öğrenciler ve iş için yola çıkanlar karanlık saatlerde yola çıkıyor, yine iş ve okul çıkışlarında karanlıkla baş başa kalıyordu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na konu hatırlatıldı.

Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu:"Bu konunun artıları , eksileri değerlendiriliyor, gerekirse uygulama kaldırılabilir" şeklinde açıklama yaptı.

Memur alımı haberleri, gündem haberleri, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası için KPSSCafe.com.tr'nin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Yaz saati uygulaması ile ilgili tüm duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Yaz saati uygulaması sonrasında karşılaştığınız sorunlar var mı? , varsa bunlar neler?

Kpsscafe.com.tr | Ankara

15 Ara 2016 - 21:56 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler