Hukümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş Açıkladı! OHAL Tekrar Uzuyor mu? KHK Ne Zaman Yayımlanacak?

Başbakan Yardımcısı ve Hukümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş gündeme dair kritik açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş OHAL ve KHK açıklamasının yanı sıra Bulgar aşırı milliyetçilerinin blokajına yönelik önemli yorumlarda bulundu. İşte o önemli açıklamalar...

Hukümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş'tan OHAL, KHK ve Bulgaristan Açıklamaları!  

Başbakan Yardımcısı ve Hukümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş gündeme dair önemli maddeleri HaberTürk'te yorumladı. Numan Kurtulmuş OHAL Tekrar Uzuyor mu? KHK Ne Zaman Yayımlanacak? gibi konulara açıklık getirdi.

OHAL UZAYACAK MI? VATANDAŞ BU DURUMDAN RAHATSIZ MI?

Numan Kurtulmuş gündeme dair kritik yorumlarda bulundu. OHAL ve KHK lar ile ilgili vatandaşlın aklındaki sorulara yanıtlar veren Kurtulmuş, OHAL'în vatandaşı rahatsız edecek bir etkisinin bulunmadığını, buna nazaran uzayıp uzamamasının bir baskı yaratmadığını söyledi. Ardından OHAL'in uzamasını kendilerinin de istemediğini söyledi fakat OHAL'în uzaması veya bitmesine dair net bir açıklama yapmadı.

KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME NE ZAMAN GELECEK?

Kurtulmuş, KHK hakkında ise çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Evlilik programları KHK da yer alacak. Yakında yeni KHK Resmi Gazete'de yayımlanarak kamuoyunun erişimine sunulacak.

BULGARİSTAN'DA TÜRKLERE UYGULANAN BLOKAJLAR

Hukümet Sözcüsü son günlerin gündem maddesi olan Bulgar aşırı milliyetçilerinin blokajına yönelik de konuştu. Bulgaristan'daki Türklere uygulanan blokajla ilgili  "görünüşe baktığınız zaman Bulgaristan'ın resmi bir engeli değil bu, resmi bir uygulama değil ama sivil, belki de Bulgar derin devletinin destekleri olabilir, vatandaşlarımızın oraya gidip oy kullanmasına mani olmaya çalışıyorlar. Bu asla kabul edilebilir bir şey değildir. Demokrasiye aykırıdır, komşuluğa, aramızdaki iyi ilişkilere aykırı olan bir şeydir" dedi.

Gelişmeler ve detaylar için KPSSCAFE'yi takipte kalınız.  Sizlerin kolay erişim kurması için hazırladığımız;

Grubumuza katılmak için lütfen buraya --->tıklayınız   

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız için lütfen buraya ----> tıklayınız 

android uygulamamızı yüklemek için lütfen buraya  ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Mar 2017 - 23:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler