HSYK'dan 454 Hakim ve Savcı Hakkında Flaş Karar!

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu çok sayıda hakim ve savcı hakkında önemli bir karara vardı. Tam 454 adet hakim ve savcının görev yeri değişti. detaylar...

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'ndan gelen son dakika bilgisi kapsamında hakim ve savcıların görev yerlerinde önemli değişiklikler yapıldı.

Yargıtay'a 100 adet Tetkik Hakim görevlendirilir iken, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tam 454 adet hakim ve savcının görev yerini değiştirmeye karar verdi. HSYK Kararı ile görev yerinde değişiklik yapılan 427 hakim ve savcı Adli Yargı'da, 27 hakim ve savcı İdari Yargı'da görevli idi.

Kararname doğrultusunda daha önce görevden ayrılmış olan yaklaşık 100 hakim ve savcı görevine geri döndü. 7 adet hakim ve savcı ise tekrar atandı.

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Şub 2017 - 19:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler