Hava Şartları Tüm Ulaşım Yollarını Kilitledi! Hava ve Deniz Ulaşımı Durdu

Tüm Türkiye'yi esir alan kar yağışı ve sert hava muhalefeti nedeni ile neredeyse tüm ulaşım yolları durdu. Kara trafiğini olumsuz etkileyen hava şartları, şimdi de uçak ve gemi seferlerini vurdu.

Tüm Türkiye'de hüküm süren kar yağışı, don olayları ve sert hava koşulları sonrasında tüm toplu ulaşım yolları kilitlendi.

İstanbul'daki kar kalınğının bir metreyi bulduğu günlerde tüm İDO seferleri iptal edildi. Uçak seferleri hakkında yapılan açıklama kapsamında hafta sonu uçak seferleri iptal edilmişti.

İDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ. İDO'dan yapılan açıklama kapsamında vatandaşın mağdur olmaması için iptal edilen sefer sayıları açıklandı. Ayrıca İstanbul'da tüm gemi geçişleri kısıtlandı. Gemi seferleri de durduruldu.

Bunun yanında İstanbul'da iptal edilen uçak seferlerinin akabinde Adana'Dan İstanbul'a gelecek olan uçak seferleri de iptal edildi. Ankara-Trabzon ve İzmir seferleri ise zorlukla gecikmeli olarak sağlanabildi.

İPTAL EDİLEN İDO SEFERLERİ BU ŞEKİLDE SIRALANDI; 

-08:55 Armutlu-Armutlu TK-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü -09:30 Bandırma - Yenikapı- Bostancı Deniz Otobüsü -09:30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü -09:45 Yalova - Yenikapı Ferry Cat tipi hızlı feribot -09:45 Yenikapı - Yalova Ferry Cat tipi hızlı feribot -10:00 Pendik / Yalova Ferry Cat tipi hızlı feribot -10:00 Yalova / Pendik Ferry Cat tipi hızlı feribot -10:20 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü -10:30 Bursa-Yenikapi-Kadiköy Deniz Otobüsü -11:30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü -11:45 Yalova - Yenikapi Ferry Cat tipi hızlı feribot -11:45 Yenikapı - Yalova Ferry Cat tipi hızlı feribot -12:30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü -12:50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü -14:30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş Deniz Otobüsü -14:50 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü -15:00 Kadıköy-Yenikapı-Armutlu Tk.-Armutlu Deniz Otobüsü -18:30 Bandirma - Yenikapı Hızlı Feribot

Okulların tatil olmasına neden olan kar yağışı ulaşımı da olumsuz şekilde etkiledi. Gelişmeler için mobil uygulamalarımızı ve facebook grubumuzu takip etmeye devam ediniz.
Kpsscafe.com.tr|ANKARA

07 Oca 2017 - 19:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler