Hatayda Feci İş Kazası! İki Kişi Hayatını Kaybetti

Hatay'ın İskenderun ilçesinde mola verdikleri sırada iş makinesinin altında kalan iki kuzen feci şekilde can verdi.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde mola verdikleri sırada iş makinesinin altında kalan iki kuzen feci şekilde can verdi.  Hatay'ın İskenderun ilçesi Akçay Mahallesi'nde bir lojistik firmasında çalışan ve deponun giriş kapısında mola veren Oktay ve Muhammet isimli kkuzenler, Mehmet Kelle'nin idaresindeki silindirin altında kaldılar.

Oktay Keser olay yerinde hayatını kaybederken Muhammet Keser'in kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı bildirildi. Haberi alan yakınlar, İskenderun Devlet Hastanesi önünde sinir krizi geçirirken, gruptan bazı kişilerin hastane personeli ile polise taş ve sopayla saldırdığı görüldü.

Bu esnada hastanenin kapı ve camları kırılırken, bir polis memuru da hafif yaralandı.

Kazanın ardından gözaltına alınan Mehmet Kelle, emniyete götürüldü.

KPSSCAFE - ANKARA

04 Tem 2018 - 21:47 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler