Harun Kolçak'ın Son Paylaşımı Yürekleri Dağladı! Büyük Sanatçının Vasiyeti Ne Oldu?

19 Temmuz 2017 akşam saatlerinde hayatını kaybeden Harun Kolçak'tan geri vasiyeti kaldı. peki büyük sanatkarın son isteği ne oldu? İşte Harun Kolçak'ın son paylaşımı ve vasiyeti...

Harun Kolçak'ın Son Paylaşımı Yürekleri Dağladı! Büyük Sanatçının Vasiyeti Ne Oldu?
Haber albümü için resme tıklayın

Harun Kolçak'ın Son Paylaşımı Yürekleri Dağladı! Büyük Sanatçının Vasiyeti Ne Oldu?

Harun Kolçak, geçtiğimiz gece tedavi gördüğü hastanede prostat kanserine bağlı böbrek yetmezliği ile hayatını kaybetti.

Büyük sanatçı herkesin dostu idi. Harun Kolçak, 15 Temmuz 2017 tarihinde doğum gününü kutlamayacağını açıklamış, ardından son fotoğraflarını sosyal medya hesaplarına yüklemişti.

Harun Kolçak'ın instagramdaki son paylaşımı doktoru ile olmuştu. Twitter'daki son yazısı ise "Unutma; sen gelecek planları yaparken, hayat da kendi planlarını yapıyor." oldu. Bu paylaşım ölümü ardından sevenlerini üzdü.

Harun Kolçak'ın vasiyeti ise organlarının tamamını bağışlaması, mezar taşı yapılmaması, mezarının üstüne ağaç dikilmesi yönünde oldu. Beni size poşet ile verecekler diyen Kolçak'ın vasiyetinde biraz da kırgınlıklar vardı.

İşte Harun Kolçak'ın Vasiyeti;

BİZDE KPSSCAFE OLARAK TÜRK MÜZİĞİNİN USTA İSMİNİ SAYGI İLE ANIYOR, RAHMET DİLİYORUZ.

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

20 Tem 2017 - 11:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

spy - Kanser hastalarında organ bağışı oluyomu ya :)))

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 20 Temmuz 11:14
02

ferman - İyide kanser diye gözleridemi kanser kalbidemi kanser adam prostat kanseriydi belki başka organlarını bağışladı proatadını bağıslayanda duymadım şahsen.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 11:14


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler