Hakkari ve Van'dan Yürek Yakan Şehit Haberi! 5 Şehitimiz Var

Hakkari ve Van'dan gelen şehit haberleri Türkiye'nin yüreğine kor gibi düştü. Gündüz saatlerinde TSK'dan gelen açıklama ardından bir haber de Hakkari'den geldi. detaylar...

Hakkari ve Van'dan Yürek Yakan Şehit Haberi! 5 Şehitimiz Var 

25 Mayıs 2017 tarihi öğle saatlerinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nden bir açıklama gelmiş, Van'da 3 asker 1 güvenlik korucusunun şehit olduğu kamuoyuna açıklanmıştı. TSK'nın acı haberi ardından Hakkari'den de bir şehit haberi geldi. Hakkari'de 1 askerimiz daha hayatını kaybederek şehit oldu. İki bölgede de operasyonların devam ettiği açıklandı.

Hain terör örgütlerinin şehit ettiği 5 askerimizin yanı sıra bölgedeki çatışmalarda 9 terörist öldürüldü. TSK'nın Van şehitleri için yaptığı açıklama için lütfen TIKLAYINIZ.

25 MAYIS 2017 akşam saatlerinde son dakika olarak gelen Şırnak saldırısında şehit olan askerimizin haberi için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ.

erişim grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 May 2017 - 18:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler