Hakim ve Savcılar Yargısal Yetkilerini FETÖ İçin Kullanmış!

FETÖ iletişim aracı ByLock'u kullanan hakim ve savcılardan akıl almaz açıklamalar geldi!

Açığa alınan hakim ve savcıların gözaltıları devam ediyor. Hakim ev savcılar ifadelerinde öyle itiraflarda bulundular ki, duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

Hakim ve Savcılar, milleitn ve ülkenin yargısal güçlerini nasıl FETÖ için kullandıklarını bir bir anlattılar. 

HSYK Başkanvekili Mehmet Yılmaz, 300 hakim ve savcının itirafçı olduğunu açıkladı. "300'ün üzerinde itirafçı hakim ve savcı var. Bunlar ByLock kullanan hakim ve savcılar. İtirafçı sayısı daha da artacak. Çözülme çok hızlandı. Öyle şeyler söylüyorlar ki; kamuoyumuzda destek var ama dışta HSYK'yı eleştirenler mahcup olacaklar.''

Hakim ve savcıların anlattıkları tüm Türkiye'yi şoke etti. Devletin imkanlarını FETÖ'ye seferber etmiş olan hakim ve savcılar tek tek itirafçı oluyor. 

Mehmet Yılmaz, konu hakkında ''Davetimiz üzerine HSYK'ya gelmeyen ve kararımızın çevirisini beklemeden HSYK'nın üyeliğinin askıya alınabileceğini söyleyen yabancı meslektaşlarımız, hukukçuluklarından utanacak. Bu itiraflarda, FETÖ'nün Türk yargısı için nasıl bir tehlike olduğu ortaya çıktı. Bu itirafları görünce büyük bir ürperti duyacaklar. Bu itiraflarda hakim ve savcılar bu yapıya nasıl girdiklerini, yapının nasıl çeteleştiğini, yargısal yetkilerini nasıl FETÖ'nün amaçları için araç olarak kullandıklarını kendi ağızlarıyla anlattılar. Çok net olarak örgütün yargıdaki yapılanması ortaya çıktı. Türk toplumu da dünya kamuoyu da tehlikenin ulaştığı boyutları görecekler." açıklamasında bulundu.

Gelişmeler ile karşısınızda olacağız. Bizleri takip etmeye devam ediniz.

Kpsscafe.com.tr

20 Eki 2016 - 09:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler