Gümüşhane'de 3.9 Büyüklüğünde Korkutan Deprem

Son depremler: Alınan son dakika bilgilerine göre Gümüşhane'de 3.9 büyüklüğünde korkutan bir deprem meydana geldi. İşte detaylar ve bölgeden alınan son bilgiler.

Son dakika haberi Gümüşhane'den geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre merkez üssü Keltik olan bir deprem meydana geldi.

Boağziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan son dakika açıklamasında saat 18.19'da merkez üssü Gümüşhane'nin Kelkit-Oğuz bölgesi olan 3.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 5 kilometre altında meydana geldiği öğrenildi. Yerleşim merkezlerinde az da olsa hissedilen deprem, bölgede kısa süreli paniğe neden oldu. Depremi hisseden halk sokaklara çıktı.

Bölgeden alınan son bilgilere göre düşük şiddette meydana gelen deprem bölgede herhangi bir can veya mal kaybına neden olmadı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

10 Ağu 2017 - 18:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler