Görenleri Dehşete Düşürüyordu! Minik Kangkang Ameliyat Oldu!

Çin'de dünyaya gelen Kangkang isimli minik çocuk, görenleri şaşkına uğratıyor. Hunan eyaletinde dünyaya gelen minik kangkang'ın yüzü sanki suratında maske varmış gibi bir görüntüye sahipti.

Görenleri Dehşete Düşürüyordu! Minik Kangkang Ameliyat Oldu!
Görenleri Dehşete Düşürüyordu! Minik Kangkang Ameliyat Oldu!
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Çin'de dünyaya gelen Kangkang isimli minik çocuk, görenleri şaşkına uğratıyor. Hunan eyaletinde dünyaya gelen minik kangkang'ın yüzü sanki suratında maske varmış gibi bir görüntüye sahipti. Öyleki görenler maske zannedip yüzüne dokunmak istiyordu.Bebeği muayene eden doktorlar, Kangkang'ın son derece sağlıklı olduğunu fakat suratındaki rahatsızlığın daha önce hiç karşılaşılmamış bir rahatsızlık olduğunu söylüyorlardı.

Kankang'ın annesi Yi Xilian, çocuğuyla ilgili bir gazeteye verdiği demeçte "Başta çocuğumu görmeme izin vermediler. Eşime, çocuğumu bana getirmesi için yalvardım. Bebeği kucağıma vermeden önce bana üzülmememi söylediler. Bebeğimi gördüğümde bayıldım" demişti. . Kangkang 'ın tedavi edilmesinde büyük emekleri olan bir doktor, "Bu ne dudak yarığına ne de damak yarığına benziyor. Sadece suratındaki kaslar değil aynı zamanda suratındaki kemikler de ayrık bir biçimde duruyor" dedi. Bebek kısa süre önce operasyon geçirdi.  Yüzünün normal bir çocuğun yüzüne dönüşmesi için bir dizi operasyon daha geçirecek.

Kangkang 'ın tedavi edilmesinde büyük emekleri olan bir doktor, "Bu ne dudak yarığına ne de damak yarığına benziyor. Sadece suratındaki kaslar değil aynı zamanda suratındaki kemikler de ayrık bir biçimde duruyor" dedi. Bebek kısa süre önce operasyon geçirdi.  Yüzünün normal bir çocuğun yüzüne dönüşmesi için bir dizi operasyon daha geçirecek.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 May 2017 - 17:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler