Gökçek Uyardı! 'Fiyatlar Düşmezse' Ankara'da Yeni Dönem Başlıyor

Son Dakika Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten önemli uyarı! Meyve sebze fiyatlarındaki artışlar sonrasında twitter üzerinden açıklama yapan Gökçek, Tanzim satışların başlayabileceği sinyalini verdi.

Melih Gökçek Uyardı! 'Fiyatlar Düşmezse' Ankara'da Yeni Dönem Başlıyor 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara'nın ilçelerinde tanzim satış mağazası açabileceklerinin sinyalini verdi. Ankara'daki meyve sebze satışları konusunda vatandaşlardan gelen tepkileri dikkate aldıklarını ve bu konuda sebze ve meyve satanların daha duyarlı olması gerektiğini dile getiren Gökçek, "Ben Keçiören Belediye Başkanı iken aynı şimdiki gibi fiyatlarla oynanıyordu. Fiyatları düzeltin, yoksa tanzim satışlara başlarım’ dedim. Ama umursamadılar. Ben de mecburen tanzim satışlara başladım, fiyatlar hemen aşağılara indi. Pişman oldular ama iş işten geçmişti. Şimdi market ve pazarlarda fahiş fiyatlarla satış yapan esnafa sesleniyorum; Kâr etmek en tabii hakkınız, ancak fahiş kira hakkınız yok. Ankara’da meyve ve sebze satanları ikaz ediyorum. Fiyatlar alış fiyatının 2 katından fazla olursa, her ilçede bir sebze/meyve tanzim satış mağazası açacağız. Bir hafta müsaade ediyoruz. Fiyatlar düşmezse, ’Ankara Tanzim Satış’ hayırlı olsun" dedi.

Gökçek bu açıklamasından kısa bir süre sonra bir anket başlattı ve vatandaşlardan gelen tepkileri de paylaştı. Melih Gökçek anket sonrasında yaptığı paylaşımda , "ANKETİMİZE KATILANLARIN % 71'İ FİYATLAR İNMEZSE TANZİM SATIŞLARIN BAŞLAMASINI İSTEMİŞ... ANKARA DA MEYVE SEBZE SATIŞI YAPANLARA DUYURULUR.." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Nis 2017 - 16:19 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

serdar - güzel bir uygulama bence her ilde böyle bir proje olmalı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Nisan 16:19


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler