Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı; ''Yeni Baştan Düşünmemizde Yarar Var.''

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kurban Bayramı nedeni ile bir bayram açıklaması yaptı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı  Çelik, bayram namazı akabinde vatandaşla sohbet edip, bayramlaştı. 

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da bayram namazı kıldı. Arkasından bayram mesajlarında bulundu.

''İslam bir barış dini, dinimiz barışı emrediyor ama bütün çatışmaların İslam coğrafyasında olması, ağırlıklı olarak bizim coğrafyada yaşanması konusunda da bu bayram vesilesiyle hepimizin yeni baştan düşünmemizde yarar var.'' dedi. 

Faruk Çelik, kötü olaylar atlatıldığını bayramın üzücü bir şekilde geldiğini söyledi ve ''Bir taraftan terör olaylarıyla birçok şehit verdik. Diğer taraftan darbe girişimiyle de yüzlerce kardeşimizi ebediyete uğurladık. Bu üzücü olayların sonunda tabii ki Kurban Bayramı'nı idrak etmiş bulunuyoruz.

Ne derece bayramı bayram olarak değerlendireceğiz tabii ki hepimizin kafasında birçok soru işaretleri var. 'İnşallah bunlar son olur' diyoruz ve milletimizin birlik beraberlik içerisinde geleceğe yürümesi konusundaki bütün engeller inşallah bu bayram sabahı duasıyla ortadan kalkar temennisinde bulunuyoruz." ifadelerinde bulundu. 

Kpsscafe.com.tr

12 Eyl 2016 - 11:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler