Garanti Bankası 110 Milyon TL'lik Alacağını Bakın Ne Kadara Sattı!

Garanti Bankası'ndan KAP'a önemli bilgilendirme. Banka tahsilini gerçekleştiremediği 110 milyon TL civarındaki alacağını Sümer Varlık'a sattı.

Garanti Bankası 110 Milyon TL'lik Alacağını Bakın Ne Kadara Sattı! 

Garanti Bankası , yaklaşık 110 milyon Türk Lirası tutarındaki tahsili geçmiş alacağını 9 Milyon TL karşılığında Sümer Varlık'a sattığını açıkladı.

Garanti Bankası Genel Müdürlüğü'nden Kamuoyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan resmi bilgilendirmede : "Bankamızın takipteki krediler portföyünde yer alan ve toplam anapara bakiyesi 19 Şubat 2017 tarihi itibarı ile 109.750.395 TL olan kredi kartı, bireysel destek kredisi ve kredili mevduat ve masraf hesabı türündeki kredilere ilişkin tahsili gecikmiş alacakları, 9.010.000 TL'ye Sümer Varlık Yönetim AŞ.'ye satılmıştır" denildi.

Garanti Bankası'nın Doğuş Grubu paylarının devralma sürecine ilişkinde kısa süre önce açıklama yapılmıştı. İspanyol BBVA'nın Garanti Bankasındaki yüzde 9.95'lik payı devralmasıyla birlikte, Doğuş grubunun Garanti Bankasında sadece yüzde 0.05 payı kalmıştı.

Kamudan haberler, ekonomi haberleri, gündemden gelişmeler ve daha da fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpss cafe uygulamasını indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Mar 2017 - 16:07 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler