Flaş! Kılıçdaroğlu'ndan Asgari Ücret ve Taşeron Açıklaması

Son dakika taşeron ve asgari ücret haberleri bugün de kpss cafede... Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan taşeron ve asgari ücret açıklaması...

Flaş! Kılıçdaroğlu'ndan Asgari Ücret ve Taşeron Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da referandum çalışmaları yaptı. Burada 16 Nisan Halk oylamasında oy kullanacak işçilere yönelik açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu : "Şimdi aramızda işçi kardeşlerimizde var. Bir kişiye yetki veriyoruz. İstiyorsa kıdem tazminatını kaldırabilir. Çünkü ekonomik ve sosyal konularda kararname yetkisi veriliyor. Asgari ücreti dondurabilir, arttırmaz. İşçilerden ses çıkıyor mu? Sendikalardan ses çıkıyor mu? kimse korkudan ses çıkaramıyor.

EVET DİYECEKSEN GİT TAŞERON İŞÇİSİ OL

Birisi yarım yamalak biz de evet diyeceğiz diyor. Evet diyeceksen git sende taşeron işçisi ol niye sendikanın başkanı oluyorsun. Git bak taşeron işçisi hangi sıkıntıyı yaşıyorsa sende yaşa. Hem altında mercedes olacak, işçilerin maaşından para keseceksin, yalakalık yapacaksın. Evet diyorsan git önce bir taşeron işçisi ol, onun ızdırabını yaşa. İşçi kardeşim bu anayasa teklifine evet diyorsa taşeron işçisi olmayı baştan kabul ediyor demektir. " dedi.

Haberlere dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz. Kamudan haberler, gündemden gelişmeler son dakika haberler ve daha fazlasını kpss cafe uygulamasını indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Mar 2017 - 11:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Ahmet - Biz taseron iscileri daha cok surunuruz Hayir diyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 11:13
05

TAŞERON İŞÇİ - Doğru çok doğru... Doğru söze ne denir ki

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 11:13
04

Ali - Dogru söylüyor aynen öyle sendika sorumlus başkanı işveren oluyor böyle bişey varmı işçi kimin ysnına gidecek hakkını savunsun diye taşorona hayır yeter artık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 11:13
02

Mehmet - Doğru söylüyor hep bizleri kandırıyorlar artık uyanaliım lütfen 12 senedir bekliyorum ama olmayacak biliyorum artık yeter bu yüzden hayiiiiiirrrrrrr

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mart 11:13


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler