Flaş! Esad Rejimine Ait Jetler Ateşkesi İhlal Etti

Flaş Gelişme! Suriye'den ateşkes ihlali haberleri gelmeye devam ediyor...

Suriye'de Ateşkes İhlal Edilmeye Devam Ediyor! 

Bugün saat 00:00'dan itibaren uygulanacağı açıklanan ateşkes Suriye rejimi tarafından ihlal ediliyor. Rejime ait savaş uçaklarının Hama yakınlarında çok sayıda saldırı gerçekleştirdiği bilgileri geliyor. Öğle saatlerinde Başkent Şam yakınlarında rejim güçleri ile muhalifler arasında çatışma çıktığı, muhalifler Esad rejiminin helikopterlerle saldırdığını öne sürüyor. Ateşkes ihlalleri sonrasında Dışişleri Bakanı Sn. Mevlüt Çavuşoğlu :"Siyasi çözüm için silahların susması gerekiyor. Ateşkes, Suriye'nin geleceğiyle ilgili olmazsa olmaz" dedi.

Tüm bu gelişmelerin ışığında Suriye'de devam eden Fırat Kalkanı Harekatı hakkında TSK'dan açıklama geldi. TSK, Fırat Kalkanı Harekatı'nın 129'uncu gününde çok sayıda DAEŞ unsurunun öldürüldüğünü, çok dayıda barınak ve aracın imha edildiğini açıkladı. Rusya Hava Kuvvetleri'ne bağlı jetlerinde el-Bab bölgesindeki çatışmalara destek verdiği bildiriliyor. Suriye'den acı haber de geldi. Suriye'de DAEŞ unsurları ile çıkan çatışmada 1 uzman çavuşun şehit düştüğü, 9 askerin yaralandığı öğrenildi. Askerlerin Kilis'te tedavi altına alındığı açıklandı.

Suriye'deki tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için mobil uygulamamızı ücretsiz indirebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr | Ankara

30 Ara 2016 - 17:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler