Flaş! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Referandum Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan son dakika referandum açıklamaları...

Açıklama Geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'da Meydanlara İnecek ! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan referandum süreciyle ilgili önemli açıklamalar.  Afrika ziyareti öncesinde Atatürk Havalimanı'ndan önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Referandum sürecinde meydanlara inebileceğinin sinyalini verdi. Erdoğan: "Bizim meydanlarda olmamıza bir engel yok. Bir çok etkinlikler olacak. Arkadaşlarla değerlendirmeleri yaparız. Ben zaten şuan zaten meydanlardayım. Arkadaşlarla karar verdikten sonra halkımızla buluşuruz. Cumhurbaşkanlığı üzerinde yaşanan bu süreç bizi de ilgilendirir, görüşlerimizi halkımızla buluşuruz." dedi. Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ilgili anket sonuçlarının gelmeye başladığını dile getiren Erdoğan : "Anketler var da erken olur. Halkımızın, milletimizin referandum ile birlikte Türkiye'de özellikle partili cumhurbaşkanlığına sıcak baktığı, ciddi manada bir oranla yaklaştığını görüyoruz. Böyle bir olmazsa, biz de böyle bir şey içinde olmayız." dedi.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından herkesten önce haberdar olmak için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Konuyla ilgili görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle kolaylıkla paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Oca 2017 - 16:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler