Flaş: Berkin Elvan Davasında Karar Verildi!

Taksim Gezi olayları sırasında yaralanarak yaşama veda eden Berkin Elvan davasında, karar verildi. Berkin Elvan dosyasında yürütülen soruşturmalar ve dava kapsamında, tutukluluk kararı çıktı. İşte detaylar ve davaya ilişkin açıklamalar.

Taksim Gezi Parkı olayları sırasında darbe alarak yaşam mücadelesi veren Berkin Elvan, tutunamamış, yaşama veda etmişti. Uzun soluklu bir dava ve soruşturma sürecinin ardından gerçekleştirilen mahkeme kapsamında, Berkin Elvan' ın ölümüne neden olan polis memurunun tutukluluk haline karar verildi.

Yürütülen davada, bazı kişilerin de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı aktarıldı.

Olaya ilişkin detaylar birazdan...

kpsscafe.com.tr | KONYA

07 Ara 2016 - 15:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

ayse - bence polısı tutuklamaları cok sacma sahsen ben ınanmıyorum o cocugun ekmek almaya gıttıgıne resmen polıse tas atıyor yazık olmus polıse ne yapsa suc

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Aralık 15:21


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler