FLAŞ! Acı Haber Şırnak'tan Geldi Şehit ve Yaralılarımız Var

Şırnak'tan gelen acı haber ile Türkiye bir kez daha yıkıldı. Beytüşşebap'da devam eden operasyonda şehit olan ve yaralanan polislerimiz bulunuyor.

FLAŞ! Acı Haber Şırnak'tan Geldi Şehit ve Yaralılarımız Var
Haber albümü için resme tıklayın

FLAŞ! Acı Haber Şırnak'tan Geldi Şehit ve Yaralılarımız Var                                          

Şırnak Beytüşşebap'ta PKK'lı teröristlere karşı düzenlenen operasyonda çıktan çatışmada 1 polisimiz şehit olur iken, 2 polisimiz ise yara aldı.              

Beytüşşebap ilçesi Kato Dağı bölgesinde gerçekleşen çatışmada şehit olan polisimizin özel harekat polisi olduğu açıklandı. Yaralı polislerimiz ise Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede büyük operasyon başlatıldı. Terör örgütlerine karşı yapılan çalışmalar tüm hızı ile sürüyor. Şehit olan ve yaralanan polislerimize dair ayrıntılar belirginleştiği takdirde sizlere aktaracağız.

ANINDA KOLAY VE ÜCRETSİZ ERİŞİME ŞİMDİ ULAŞIN >>> ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 May 2017 - 21:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler