FETÖ Soruşturmalarında Son İşlemler!

15 Temmuz darbe girişiminden beri ülkede yapılan soruşturmalar ve operasyonlar ile çok sayıda kamu personeli görevinden alındı, tutuklandı hatta ihraç edildi. İşte 23 Ekim'den son FETÖ haberleri...

Ülkemizin her noktasında operasyonlar durmak bilmiyor. Her saat başı FETÖ'den tutuklanan, gözaltına alınan kişilerin haberleri gelmeye devam ediyor. 

23 Ekim 2016 tarihinin son FETÖ haberleri ve son işlemleri karşınızda...

*Bekir Bozdağ FETÖ ilişiği olan tam 3 bin 907 kişi hala aranıyor açıklaması yaptı.

*İzmir'de 9 bin FETÖ ihbarı değerlendirildi

*FETÖ'nün Bartın'daki emniyet yapılanması çökertildi.

*FETÖ'nün il ablaları yakalandı! 

*Başbakan Binali Yıldırım, "Yargı mensuplarına buradan da çağrı yapıyorum: Bakın işi biraz analitik düşünelim, tamamen hukuk normlarında düşünmeyelim. Şimdi darbeyi yapanlar belli. O gün uçağı kullanan, bombaları atan, emirleri veren... Her şey belli. O, ona söyledi ona gidiyorsun, o ona söyledi ona gidiyorsun...O delil, bu delil bilmem ne. Bu bir taktik, yıllar geçsin, dava sulansın aynen Ergenekon, Balyoz gibi. Böyle bir riskle karşı karşıyayız. Onun için biz diyoruz ki, 'darbeye bizzat katılan, emirleri veren, o emirleri yerine getirenleri toplayın, bunların hesabını görün. Milletin yüreği ferahlasın.'' açıklamasında bulundu.

Kpsscafe.com.tr

23 Eki 2016 - 13:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler