FETÖ paylaşımı yapan 2 bin 754 kişi tutuklandı

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana sanal ortamda suç içerikli paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle 2 bin 754 kişinin tutuklandığı bildirildi. FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana sanal ortamda suç içerikli paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle 2 bin 754 kişinin tutuklandığı bildirildi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana sanal ortamda suç içerikli paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle 2 bin 754 kişinin tutuklandığı bildirildi.

Anadolu Ajansı'ndan gelen son bilgiye göre, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana sanal ortamda suç içerikli paylaşımda bulunduğu gerekçesiyle 2 bin 754 kişinin tutuklandığı bildirildi.

KPSSCAFE.COM.TR | ANKARA

19 Ara 2018 - 14:53 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

Serdar ERDOĞAN - Bakin soyismimden nefret etmeye başladım cunki cumhurbaşkanı olacak başımızda ki devlet adamı zamanında fetoyu en çok seven değer veren elindeki hazine arazilerini teslim eden onları kendi dönmelerinde büyütüp devlete kadrolastiran bu zat şimdi feto ayağından bütün herkesi devletten ihraç edip üstüne cezaevine koyduğu ve cezaevlerinden adamı olanı dışarı saldıkları bi hükümet zamanindayiz kimin intikamını alıyor? Cumhurbaşkanımiza diyeceğim tek şey bu kadar dindarsin madem içerde yatirdigin suçsuz günahsız insanları ahi yakında tutar hala da tutuklama pesindesiniz yazıktır gunahtir ayıptır herkesi tutuklayarak bi yol katedemez aksine bir gün bi mitingde azrail konuşmanı tamamlatmadan canını aliverir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Aralık 14:53


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler